En välsorterad blomsterbutik

Nu sitter jag här och skriver i bloggen igen och som vanligt är det en liten blandad skörd av inlägg jag ska skriva till er idag. Jag tycker det är så roligt när en och annan av er hör av sig och säger att det jag skrivit om har varit till hjälp. Jag har märkt att de här inläggen där jag skriver och tipsar om någonting är dem som är särskilt populära, och nu ska jag berätta för er om en blomsterbutik för er som är på jakt efter blommor i Örkelljunga med omnejd, och namnet på denna blomsterbutik är Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ.  

Att det finns riktiga blomsterbutiker kvar är bara så bra för det är inte alls samma sortiment när man går in på någon stormarknad för att köpa blommor där. Handeln med blommor har alltmer tagits över av Ica och andra kedjor och inte nog med att sortimentet är mer begränsat, dessutom finns det ingen personal att fråga om råd och sedan är det så att om man ska köpa blommor till bröllop dop eller begravningar så måste man ju ändå hitta en riktig blomsterbutik för att göra en beställning. När det kommer till det här med blommor i Örkelljunga med omnejd så kommer alla att hitta vad det är ute efter när de besöker Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ, och det är bara att rådfråga personalen om egentligen allt som har med blommor och gröna växter att göra och prisnivån är inte heller något att orda om. Det är verkligen prisvärda blommor som man finner i denna härliga blomsterbutik. Senast jag var där var när jag var bortbjuden till en nära vän till mig som fyllde 30, och dagen till ära köpte jag en riktigt fin bukett som var uppskattad av hon som fick den. 

Du gillar kanske också...