Vi fick strålande hjälp med att bygga en bastu

Hej allesammans! Det är så roligt att det numera är så många som läser min blogg och visar intresse för mina inlägg, det är ni som gör det här ännu roligare för mig. Hur som helst hade jag idag tänkt prata om Dahlins Byggtjänst AB som har gett mig otroligt bra hjälp när det kommer till bygg i Mora.

Jag och min familj har länge längtat efter att ha en bastu här hemma, i vårt förra hus hade vi en som vi ofta använde. När vi flyttade till vårt nuvarande hus fanns det tyvärr ingen bastu sedan tidigare, vilket vi med tiden märkt att vi verkligen saknar. Efter mycket tänkande kring att bygga en egen bastu bestämde vi oss tillslut att ta kontakt med ett företag som kunde hjälpa oss med det, vi letade länge efter ett företag som kunde hjälpa oss inom bygg i Mora. Det tog oss ganska lång tid innan vi hittade det här företaget, vi ville trots allt hitta det bästa företaget för jobbet. När de kom hem till oss för att påbörja bygget märkte vi direkt att vi hade gjort rätt val, de tog jobbet på fullaste allvar och genomförde allt med största noggrannhet. Det tog ett par dagar för dem att slutföra projektet men det var väl spenderade dagar, efter dem hade vi en nybyggd härlig bastu som var färdig att börja användas. Jag skulle faktiskt vilja påstå att den var snäppet bättre än den bastun vi hade i förra huset, vilket verkligen känns skönt. Jag och familjen kan numera sitta och njuta i bastun medan vi svettas och slappnar av. Om det är någon av er som har något projekt planerat inför framtiden där ni behöver ett företag som kan hjälpa er med bygg i Mora, då kan jag verkligen råda er att ta kontakt med det här företaget.

Du gillar kanske också...